BRAVO! Krøyer, karneval & kunstner-portrætter er en ny særudstilling på første sal i Skagen Museum, baseret på Teatermuseet i Hofteatrets samling af Krøyers fine skuespillerportrætter fra 1885. Krøyers portrætter er kongeniale med teaterkunstens her-og-nu.

Teatermuseet i Hofteatrets direktør, Peter Christensen Teilmann, er guide på en anderledes og uhøjtidlig kultur-slentretur, Det skjulte Slotsholmen, som starter ude på Slotsholmen, ved havnefronten foran Den Sorte Diamant, og slutter på ridebanen foran Hofteatret.

Teatermuseet i Hofteatret har iværksat en stor konservering og restaurering af den betydeligste del af museets samling af portrætter (malerier) forestillende forskellige berømte danske scenekunstnere. Konserveringen skal foregå på et konserveringsværksted i København.

Velkommen til Teatermuseet i Hofteatrets digitale forum for teater- og kulturfaglige e-publikationer af forskellig slags, ofte efter anledning: Klassiske artikler, små forskningsafhandlinger, kapitler fra nye bøger, formidlingspublikationer, katalogtekster, debatterende og journalistiske tekster

En online-udstilling, der viser nye og anderledes skuespiller-portrætter, skabt af nogle af Danmarks fineste portrætfotografer: Tune Andersen, Ole Christiansen, Jens Juul og Søren Solkær.

Teatermuseet flyttede ind i Hofteatret i 1922 og har siden da uafbrudt produceret større og mindre, både mere faste og skiftende udstillinger. Det er en snart 100 år lang historie, som ikke bare handler om, hvilke udstillinger, museet har haft og hvornår.